Klantcase Zorginstelling De Waalboog.
PeopleRock: Uw betrouwbare partner voor een soepele en succesvolle migratie naar Microsoft 365!
Lees Meer

Binnen de zorgsector is digitale transformatie van groot belang. Zorg draait om kwetsbare mensen en op basis van de meest actuele informatie worden er vaak impactvolle beslissingen genomen. Dit speelt ook binnen de zorginstelling De Waalboog in Nijmegen.

De Waalboog

De 1.600 gepassioneerde medewerkers van De Waalboog zetten zich dagelijks maximaal in om de cliënten een passende woonlocatie te bieden. Om de organisatie naar een nog hoger serviceniveau te tillen was een upgrade van de digitale werkplek wenselijk. Tevens moest alle beschikbare data worden overgezet naar de cloud zodat deze overal en realtime beschikbaar is voor de medewerkers.

“WIJ ZOCHTEN EEN MIDDELGROOT
ICT-BEDRIJF DAT DOET WAAR HET
VOOR STAAT.”

“Na een uitgebreide analyse hebben wij onze eisen en wensen vertaald naar een offerteaanvraag en deze hebben we verstuurd naar een drietal ICT-bedrijven”, geeft Mathieu van Engen – manager Informatisering & Innovatie binnen De Waalboog – aan. “We wilden graag een maatwerk oplossing waarmee het voor onze medewerkers mogelijk zou worden om nog flexibeler te werken. Uiteraard moest deze voldoen aan de laatste standaarden op het gebied van snelheid, schaalbaarheid en security. Omdat het complexe migratietraject zo’n half jaar in beslag zou nemen vonden wij het tevens belangrijk dat het ICT-bedrijf goed aansloot bij onze cultuur. We zochten een middelgroot ICT-bedrijf dat doet waar ze voor staan.”

“EEN CLOUD-MIGRATIEPROJECT
AFRONDEN BINNEN PLANNING

EN BUDGET.
PEOPLEROCK DOET HET.”

PeopleRock was 1 van de 3 ICT-bedrijven die de offerteaanvraag van zorginstelling De Waalboog ontving én uiteindelijk de opdracht werd gegund. Erwin Sanders – algemeen directeur PeopleRock – daarover: “We zijn zeer content dat we deze mooie opdracht voor zorginstelling De Waalboog hebben mogen uitvoeren. Onze uitstekende kennis van Microsoft 365 en onze ruime ervaring met dergelijke cloud-migratieprojecten binnen de zorgsector hebben ervoor gezorgd dat het project uiterst soepel is verlopen. De Waalboog is niet alleen zeer tevreden over het eindresultaat, ook het feit dat we middels een intensieve maar fijne samenwerking alles binnen de planning én het gestelde budget hebben gerealiseerd was een groot pluspunt. Zorginstelling De Waalboog staat voor haar mensen, wij van PeopleRock staan voor gegarandeerd hoogwaardige ICT-oplossingen.”

Werkplekken

In dit project hebben wij 500 werkplekken efficiënt en effectief geherconfigureerd met behulp van Microsoft Intune en Autopilot, waardoor een naadloze integratie is gerealiseerd.

Gemigreerde Data

Wij hebben met succes 8 terabyte aan waardevolle data overgezet naar SharePoint, OneDrive en Exchange Online, waarbij zorgvuldigheid en efficiëntie centraal stonden.

Back-up Oplossing

Voor het veiligstellen van alle cloud-gebaseerde gegevens, hebben wij gekozen voor Acronis, een betrouwbare back-up oplossing met onbeperkte retentie en opslagcapaciteit.

Looptijd

De implementatie en migratie van het Rhythm product bij De Waalboog zijn binnen een tijdsbestek van slechts 4 maanden succesvol voltooid, waarbij professionaliteit en snelheid voorop stonden.

“We zijn zeer tevreden met de wijze waarop de mensen
van PeopleRock het migratieproject hebben begeleid
en opgeleverd. De samenwerking met onze IT-afdeling
verliep uitstekend, de experts van PeopleRock dachten
binnen alle stappen van het project proactief met ons mee.
De werkwijze van PeopleRock sluit naadloos aan bij onze
filosofie waarin vakmanschap, eigenaarschap en
samenwerken centraal staan.”

Mathieu van Engen
manager Informatisering & Innovatie De Waalboog

  Contactgegevens PeopleRock

  Bezoek ons Experience Centre in Waardenburg, een comfortabele omgeving waar we ook klanten mogen ontvangen voor besprekingen. Vanuit het Experience Centre geven we ook trainingen, kennissessies en demo’s die ook online te volgen zijn.

  PeopleRock Experience Centre

  Koeweistraat 1

  4181 CD  Waardenburg

  Email: [email protected]

  Telefoon: 085-4000666

  KvK: 82084734