PeopleRock Hybride Werkplek

PeopleRock Hybride Werkplek

De hybride werkplek lijkt de traditionele werkplek en al haar varianten inmiddels helemaal te hebben verdreven in de huidige IT-infrastructuur. Maar verschillen deze werkplekken wel zoveel van elkaar? Uiteindelijk wil elke gebruiker gewoon een werkplek waarbij alle toepassingen snel beschikbaar zijn, collega’s toegankelijk en bereikbaar zijn en samenwerken vanzelfsprekend is. De manier waarop dit gebeurt kan via talrijke oplossingen en methodes waarbij de interactie tussen gebruikers, portals, applicaties, hardware en de verschillende type infrastructuren naadloos en zonder verstoringen in elkaar overgaan.


Ervaar het gemak van een hybride werkplek. Al uw applicaties op ieder device beschikbaar, op iedere locatie, op elk moment en met single sign-on heeft u direct toegang tot uw lokale, on premisse en Cloud applicaties. Een uniforme interface om samen te werken.


De PeopleRock consultants zullen rekening houdend met uw eisen en wensen, hun eigen ervaringen, best practices vanuit de markt en de laatste technologische ontwikkelingen u voorzien van een advies die past bij uw bedrijfscultuur en aansluit op de gevoerde strategie. Soms kunnen de kleinste gemakken of veranderingen de grootste en meest efficiënte voordelen bieden.