rhythm go

Wat is Rhythm?

Een moderne, digitale werkplek fungeert als de belangrijkste hub voor medewerkers, waarbij locatie-onafhankelijkheid, toegang vanaf elk apparaat en op elk gewenst moment wordt geboden tot alle benodigde middelen voor een succesvolle werkdag.

 

In een organisatie met een verscheidenheid aan medewerkers, vrijwilligers en externe partijen, is het belangrijk om iedereen betrokken te houden. Het sociale intranet draagt al bij aan verbeterde digitale communicatie binnen organisaties door de beschikbare interactiemogelijkheden. Rhythm gaat een stap verder en biedt toegang tot alles wat medewerkers nodig kunnen hebben tijdens hun werk. Hierdoor ontstaat een centraal punt voor informatie, communicatie en toegang tot de vereiste applicaties.

Wat is sociaal intranet?

Een sociaal intranet, ook bekend als een digitale werkplek, is een afgesloten platform waar alle medewerkers van je organisatie digitaal samenkomen, zich verbinden en betrokken raken, en waar ze ondersteuning krijgen bij hun dagelijkse taken. Een medewerker start en eindigt zijn werkdag op het sociaal intranet. Gedurende de dag zoekt, vindt en deelt hij/zij relevante informatie voor zichzelf of anderen. Dit platform bevat alle bedrijfsinformatie die medewerkers nodig hebben om hun werk goed uit te voeren, zodat ze niet naar tal van andere systemen hoeven te gaan.

rhythm monitor

Een sociaal intranet kent diverse voordelen. We noemen hier de belangrijkste voordelen van de sociale intranet module in Rhythm.

Informatie delen: Deel corporate informatie met iedereen in de organisatie. Alle medewerkers kunnen o.a. nieuws, updates en evenementen delen.

Collega’s vinden en volgen: Kom makkelijk in contact met alle collega’s in de organisatie. Met een smoelenboek kun je alle namen, gezichten en contactgegevens vinden.

Zoeken en vinden: Een goede zoekbalk is essentieel. Met één zoekopdracht kunnen medewerkers alle pagina’s, documenten of groepen doorzoeken voor informatie.

Samenwerken in Teams: Onze teams oplossing maakt samenwerken makkelijker. Medewerkers kunnen eenvoudig informatie, documenten en kennis delen met hun locatie, afdeling of groep.

Documenten hergebruiken: Om dubbele versie en opslag van je documenten te voorkomen, hebben wij de integratie van documenten versimpeld. Medewerkers kunnen hun eigen documenten plaatsen en hergebruiken maar ook onderhouden via een opruimcoach.

Handboeken en protocollen: Het integreren van bestaande (kwaliteits-)handboeken en protocollen zorgt ervoor dat informatie altijd beschikbaar en actueel is.

Eenmalig inloggen: Medewerkers willen zo min mogelijk drempels als zij het intranet gebruiken. Met de single sign-on en single log-out functie is herhaaldelijk inloggen verleden tijd.

On-boarding nieuwe medewerkers: Een nieuwe baan is altijd spannend. Met de pre- en on-boarding module geef je nieuwe medewerkers gerichte informatie en kunnen zij direct van start.

Toegang tot toepassingen: Medewerkers hebben direct vanuit het sociaal intranet toegang tot alle toepassingen die zij nodig kunnen hebben tijdens hun werkdag.

Overal bereikbaar: Om medewerkers up-to-date te houden, ook als ze niet aan het werk zijn, is het sociaal intranet ook te bereiken via een app.

Waarom Rhythm?

klik
Eenmalig inloggen

Medewerkers willen zo min mogelijk drempels als zij het intranet gebruiken. Met de single sign-on functie is herhaaldelijk inloggen verleden tijd.

telefoon
Bereikbaar

Om medewerkers up-to-date te houden, ook als ze niet aan het werk zijn, is het sociaal intranet ook te bereiken via een app.

lichtbol
Informatie delen

Deel corporate informatie met iedereen in de organisatie. Alle medewerkers kunnen o.a. nieuws, updates en evenementen delen.

data
Documenten hergebruiken

Medewerkers kunnen hun eigen documenten plaatsen en hergebruiken maar ook onderhouden via een opruimcoach.

beeldscherm
Handboeken en protocollen

Het integreren van bestaande (kwaliteits-)handboeken en protocollen zorgt ervoor dat informatie altijd beschikbaar en actueel is.

oog
Zoeken en vinden

Een goede zoek functie is essentieel. Met één zoekopdracht kunnen medewerkers alle pagina’s, documenten of groepen doorzoeken voor informatie.

cloud
Collega’s

Kom makkelijk in contact met alle collega’s in de organisatie. Met een smoelenboek kun je alle namen, gezichten en contactgegevens vinden.

mensen
Rhythm

Met Rhythm zet u uw medewerkers centraal!

denken
On-Boarding

Een nieuwe baan is altijd spannend. Met pre- en on-boarding geef je nieuwe medewerkers gerichte informatie en kunnen zij direct van start.

tv
Toepassingen

Medewerkers hebben direct vanuit het sociaal intranet toegang tot alle toepassingen die zij nodig hebben tijdens hun werkdag.

computer
Thuiswerken

Ook vanaf uw thuiswerkplek heeft u toegang sociaal intranet om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

laptop
Mobiel

Met een moderne werkplek kunt waar dan ook via een wifi verbinding veilig toegang krijgen tot het sociaal intranet.

handen
Samenwerken

Onze teams oplossing maakt samenwerken nog makkelijker. Medewerkers kunnen eenvoudig informatie, documenten en kennis delen met hun locatie, afdeling of groep.

bol
Modern

Een werkplek die kan inspelen op de veranderingen van de gehele organisatie of een specifiek onderdeel.

security
Beveiliging

Een veilige werkplek die voldoet aan alle standaarden, veilig informatie delen maar ook ontvangen.

Een Moderne digitale werkplek die dynamisch, uniform en toegankelijk is.

Dit zijn onze Rhythm klanten

Meer informatie of vraag een demo aan

Wil je meer weten over Rhythm neem dan nu contact op

  Contactgegevens PeopleRock

  Bezoek ons Experience Centre in Waardenburg, een comfortabele omgeving waar we ook klanten mogen ontvangen voor besprekingen. Vanuit het Experience Centre geven we ook trainingen, kennissessies en demo’s die ook online te volgen zijn.

  PeopleRock Experience Centre

  Koeweistraat 1

  4181 CD  Waardenburg

  Email: [email protected]

  Telefoon: 085-4000666

  KvK: 82084734